Nieuws

3 en 4 april open! Nu ook asperges en kookaardappelen te koop.

Sinds een week is ons land in lockdown en mogen we enkel voor essentiële verplaatsingen ons huis verlaten. Bij De Vleeshoeve blijven we jullie graag voorzien van veel lekker vers vlees, gebakken lekkernijen, verse charcuterieën en zelf gemaakte bereidingen (lasagnes, bereid stoofvlees, vol-au-vent, bolognèse saus). Zo hopen wij bij te dragen aan een gezellige en lekkere maaltijd bij uw thuis!

Openingsdagen april

Door de corona crisis worden de datums van maand tot maand meegedeeld.

– vrijdag 3 april (van 10u tot 17u)
– zaterdag 4 april (van 9u tot 12u)
– vrijdag 24 april (van 10u tot 17u)
– zaterdag 25 april (van 9u tot 12u)

Gelieve op voorhand (voor woensdagmorgen) te bestellen! 
Zeker in deze periodes proberen wij zoveel mogelijk op bestelling te werken. Indien dit echt niet mogelijk is kan u ook zo langs komen.
Uw bestelling afhalen kan tijdens de bovenstaande openingsuren.
Opgelet: betalen met Bancontact of Payconiq.

BESTEL VIA ONZE WEBSHOP

Of stuur uw bestelling via e-mail naar devleeshoeve@gmail.com

Special: asperges & kookaardappelen

In aanloop naar Pasen steken wij ook graag onze collega’s een hart onder de riem in deze moeilijke periode! Daarom kan je vanaf nu bij ons ook terecht voor verse lekkere volle grond asperges (geschild en verpakt per kleine kg) en lekkere kook- en frietaardappelen (per 5 kg verpakt).  

Kom hiervoor langs in onze winkel op 3 en 4 april.

Corona-maatregelen

Deze zijn nog altijd van toepassing: per 2 in de winkel, hou afstand van uw medemens en van ons en zoveel mogelijk betalen met bancontact (wij hebben ook Payconiq).

Uw bestelling geleverd aan huis

Dit is mogelijk! Het vlees wordt gekoeld afgeleverd. Er is wel een vergoeding aan verbonden. Hebt u interesse of wenst u meer informatie? Contacteer ons via devleeshoeve@gmail.com en we helpen u graag verder.

 

See you all soon en hou jullie gezond!

Groetjes, Sofie & Pieter

Sticky
27 maart 2020

Comments are closed.

  • Heerlijk vlees

    Het vlees is afkomstig van raszuivere runderen “Blonde d’Aquitaine” die wij zelf kweken. De dieren grazen in natuurlijke kudden en brengen hun jeugd samen met de moeder door. Iedere dag wordt de nodige zorg besteed aan de voeding van de dieren… Lees meer